Skocz do zawartości

77 gandalf biały

:D:D:D:D:D:D:D

44 odpowiedzi w tym temacie

#41 razor

Administrator

• Administrators
  • 1,480 postów
  • Xfire:razor91pl
  • Czas online: 14d 13h 31m 5s

Napisano 08 May 2012 - 09:44 PM

Wyświetl postUżytkownik Pablo dnia 08 May 2012 - 09:03 PM napisał

Do bani taki system jeżeli masz grać AKO 2,0 to najlepszym udaje się wygrać ze 3-4 razy pod rząd, podkreślam: najlepszym.
Ja podszedłem do sprawy nieco inaczej, wpłaciłem na Unibet 20zł, grałem w zakłady na żywo. Tylko same pewne kursy, bez żadnego ryzyka (chociaż i tak bywało groźnie ;d) w dwa dni zrobiłem z tego 450zł. Najwyższy kurs jaki zagrałem to 1,45.

To chyba siedziałeś 48h przed monitorem i grałeś kursy 1.02 :) Ja tak próbowałem i owszem szło nieźle. Alea jeden zakład przegrany potrafił zniszczyć 10 poprzednich wygranych.

#42 77 gandalf biały

Stały bywalec

• ADMIN SD
  • 664 postów
  • Xfire:akomos1
  • Czas online: 7d 39m 47s

Napisano 08 May 2012 - 09:45 PM

nie ma pewnych kursów/zakładów.
heh,z 20 zł w dwa dni 450 zł przy max kursie 1.45? to chyba grałeś 24/24 :)

#43 Pablo

Member

• Members
  • 11 postów
  • LocationWMG
  • Czas online: 6h 17m 52s

Napisano 09 May 2012 - 08:45 AM

Z pozoru może się wydawać to czasochłonne, ale tylko na początku. Tzw. efekt kuli śnieżnej - gra za wszystko w każdym zakładzie. No i trzeba te zakłady rozplanować tak, żeby co jakieś 20 minut można było znowu obstawiać, czyli dla przykładu nie graj na którąś z drużyn już na początku meczu bo masz zamrożone środki przez 1,5h, cały pic polega na tym by grać niskie kursy ale często co daje ten sam efekt jak granie wyższych kursów, ale z dłuższymi przerwami. Teraz was zaskoczę ponieważ przez te dwa dni, na pomnożenie pieniążków poświęciłem ok 12 godzin.

No i raczej nie obstawiajcie polskiej ligi :D

#44 razor

Administrator

• Administrators
  • 1,480 postów
  • Xfire:razor91pl
  • Czas online: 14d 13h 31m 5s

Napisano 09 May 2012 - 02:27 PM

Wyświetl postUżytkownik Pablo dnia 09 May 2012 - 08:45 AM napisał

Z pozoru może się wydawać to czasochłonne, ale tylko na początku. Tzw. efekt kuli śnieżnej - gra za wszystko w każdym zakładzie. No i trzeba te zakłady rozplanować tak, żeby co jakieś 20 minut można było znowu obstawiać, czyli dla przykładu nie graj na którąś z drużyn już na początku meczu bo masz zamrożone środki przez 1,5h, cały pic polega na tym by grać niskie kursy ale często co daje ten sam efekt jak granie wyższych kursów, ale z dłuższymi przerwami. Teraz was zaskoczę ponieważ przez te dwa dni, na pomnożenie pieniążków poświęciłem ok 12 godzin.

No i raczej nie obstawiajcie polskiej ligi :D

I tak Ci nie wierzę :) Może jakiś duży fart... Inaczej mógłbyś ciągle tak grać... A z jakiegoś powodu przestałeś...

#45 Pablo

Member

• Members
  • 11 postów
  • LocationWMG
  • Czas online: 6h 17m 52s

Napisano 09 May 2012 - 03:33 PM

Uwierzyć, znaczy zobaczyć...więc:

http://imageshack.us.../823/wpata.jpg/

http://www.fotoload....5dd7ebbb5437836

Cytat

I tak Ci nie wierzę :) Może jakiś duży fart... Inaczej mógłbyś ciągle tak grać... A z jakiegoś powodu przestałeś...

Wystarczy zwykła konsekwencja w działaniu, nie być pazernym na pieniążki i wszystko samo przyjdzie. Oczywiście ryzyko zawsze istnieje, sztuka polega na tym by dążyć do ograniczenia go do wartości bliskiej zeru.