Skocz do zawartości

EURO 2012

5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bart

Stały bywalec

• Members
  • 58 postów
  • LocationPoznań
  • :

Napisano 18 September 2011 - 05:40 PM

Jak myslicie Polska reprezentacja w pilce noznej zdola wyjsc z grupy?,mojim zdaniem ostatnie mecze pokazaly ze linia defensywna nie dziala jak powinna,i 2 pytanie czy Polska jest dobrze przygotowana na tak wielka impreze?

#2 razor

Administrator

• Administrators
  • 1,480 postów
  • Xfire:razor91pl
  • Czas online: 14d 13h 31m 5s

Napisano 18 September 2011 - 05:48 PM

Jeśli chodzi o przygotowania, to myślę, że jakoś sobie poradzimy bez większych ekscesów. Wiadomo, że rewelacji nie ma, jednak w mijające (wciąż dla niektórych) wakacje miałem okazję odbyć kilka podróży po Polsce. Zobaczyłem wiele placów budowy :) Większość z pociągu. Ale widać, że infrastruktura poprawia się w mgnieniu oka. Wiadomo, że wszystkie inwestycje na taką skalę są długoterminowe, a te kilka lat nie na wszystko wystarczy. Jednakże prawda jest taka, że te mistrzostwa zostawią po sobie sporo dobrego. Stadionów, nowych dróg, dworców pkp i hoteli nam nie zabiorą :)

Wiem, że Polacy lubią narzekać, przyznam szczerze, że jest na co. Ale jest też co chwalić i co podziwiać. Bądźmy dobrej myśli.

#3 Bart

Stały bywalec

• Members
  • 58 postów
  • LocationPoznań
  • :

Napisano 18 September 2011 - 06:03 PM

No tak to sie zgadza ze sa modernizacje ale np takie miasto Poznan przez nastepnych 5 lat nie bedzie nic robil chodzi mi o infrastrukture miasta poniewaz wydal cale pieniadze na euro,czy w mgnieniu oka,wiesz czesto sie slyszy ze cos nie zostanie wybudowane na impreze ze beda opoznienia ale to juz taka cecha Polakow,co do drog to zobacz siec autostrad w Niemczech a Polsce :D

Niemcy:
Dołączona grafika

Polska:

Dołączona grafika

Wiec suma sumarum dochodze do wniosku ze Polska nie jest jak na dzien dzisiejszy dobrze przygotowana na euro

#4 Bart

Stały bywalec

• Members
  • 58 postów
  • LocationPoznań
  • :

Napisano 18 September 2011 - 06:05 PM

Co prawda widzac po 2 obrazku widac ze Polska coraz wiecej przeznacza budzetu na budowe drog

#5 razor

Administrator

• Administrators
  • 1,480 postów
  • Xfire:razor91pl
  • Czas online: 14d 13h 31m 5s

Napisano 18 September 2011 - 06:11 PM

A widzisz różnicę w Niemczech między ich wschodnią częścią, a zachodnią? Na zachodzie autostrad jest jeszcze więcej. Ewidentny wpływ nieszczęsnego kapitalizmu. Jego skutki będą widoczne jeszcze przez dziesiątki lat.

#6 Lenavo

Stały bywalec

• ADMIN TDM
  • 95 postów
  • LocationPoland!?
  • Xfire:Lenavo1
  • Czas online: 1d 7h 3m 26s

Napisano 12 February 2012 - 04:36 PM

Wyświetl postUżytkownik Bart dnia 18 September 2011 - 05:40 PM napisał

Jak myslicie Polska reprezentacja w pilce noznej zdola wyjsc z grupy?,mojim zdaniem ostatnie mecze pokazaly ze linia defensywna nie dziala jak powinna,i 2 pytanie czy Polska jest dobrze przygotowana na tak wielka impreze?

Tu racja defensywa Polaków siada i ostatnio polacy zaczynaja stawiać na ludzi z calkowitym brakiem doświadczenia według mnie to z grupy nie wyjda . Oczywiscie moge sie mylic ;d