Jak myslicie Polska reprezentacja w pilce noznej zdola wyjsc z grupy?,mojim zdaniem ostatnie mecze pokazaly ze linia defensywna nie dziala jak powinna,i 2 pytanie czy Polska jest dobrze przygotowana na tak wielka impreze?
EURO 2012
Rozpoczęty przez Bart, Sep 18 2011 05:40 PM
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 18 September 2011 - 05:40 PM
Napisano 18 September 2011 - 05:48 PM
Jeśli chodzi o przygotowania, to myślę, że jakoś sobie poradzimy bez większych ekscesów. Wiadomo, że rewelacji nie ma, jednak w mijające (wciąż dla niektórych) wakacje miałem okazję odbyć kilka podróży po Polsce. Zobaczyłem wiele placów budowy
Większość z pociągu. Ale widać, że infrastruktura poprawia się w mgnieniu oka. Wiadomo, że wszystkie inwestycje na taką skalę są długoterminowe, a te kilka lat nie na wszystko wystarczy. Jednakże prawda jest taka, że te mistrzostwa zostawią po sobie sporo dobrego. Stadionów, nowych dróg, dworców pkp i hoteli nam nie zabiorą 
Wiem, że Polacy lubią narzekać, przyznam szczerze, że jest na co. Ale jest też co chwalić i co podziwiać. Bądźmy dobrej myśli.
Wiem, że Polacy lubią narzekać, przyznam szczerze, że jest na co. Ale jest też co chwalić i co podziwiać. Bądźmy dobrej myśli.
Napisano 18 September 2011 - 06:03 PM
No tak to sie zgadza ze sa modernizacje ale np takie miasto Poznan przez nastepnych 5 lat nie bedzie nic robil chodzi mi o infrastrukture miasta poniewaz wydal cale pieniadze na euro,czy w mgnieniu oka,wiesz czesto sie slyszy ze cos nie zostanie wybudowane na impreze ze beda opoznienia ale to juz taka cecha Polakow,co do drog to zobacz siec autostrad w Niemczech a Polsce 
Niemcy:

Polska:

Wiec suma sumarum dochodze do wniosku ze Polska nie jest jak na dzien dzisiejszy dobrze przygotowana na euro
Niemcy:

Polska:

Wiec suma sumarum dochodze do wniosku ze Polska nie jest jak na dzien dzisiejszy dobrze przygotowana na euro
Napisano 18 September 2011 - 06:05 PM
Co prawda widzac po 2 obrazku widac ze Polska coraz wiecej przeznacza budzetu na budowe drog
Napisano 18 September 2011 - 06:11 PM
A widzisz różnicę w Niemczech między ich wschodnią częścią, a zachodnią? Na zachodzie autostrad jest jeszcze więcej. Ewidentny wpływ nieszczęsnego kapitalizmu. Jego skutki będą widoczne jeszcze przez dziesiątki lat.
Napisano 12 February 2012 - 04:36 PM
Użytkownik Bart dnia 18 September 2011 - 05:40 PM napisał
Jak myslicie Polska reprezentacja w pilce noznej zdola wyjsc z grupy?,mojim zdaniem ostatnie mecze pokazaly ze linia defensywna nie dziala jak powinna,i 2 pytanie czy Polska jest dobrze przygotowana na tak wielka impreze?
Tu racja defensywa Polaków siada i ostatnio polacy zaczynaja stawiać na ludzi z calkowitym brakiem doświadczenia według mnie to z grupy nie wyjda . Oczywiscie moge sie mylic ;d